Information

Läran om träning & kost

Det har aldrig varit så aktuell som den är idag. Hand i hand med att den genomsnittliga personen i landet har ökat i vikt de senaste åren p.g.a. fetma, har många fått upp ögonen för just detta. Inte minst för att man börjar se vissa likheter mellan den amerikanska befolkningen och den svenska. Tragiskt nog har man i Sverige börjat ta efter när det gäller matvanor, arbetssysslor samt transporteringsmedel. Mycket för att det är bekvämt och man sparar tid. Detta har i sin tur medfört att man rör sig mindre och äter sämre. En kombination som är dömd att misslyckas.

Genom att ge befolkningen den grundinformation man behöver gällande kost och träning, kan man hjälpa till att förändra någons liv till det bättre.

Det är vetenskapligt bevisat att man vid fysisk träning frisläpper vissa hormoner i kroppen som bidrar till ett ökat välbefinnande. Även känslan av att se positiva resultat hjälper till att ge en ”push” i livet.

Ett bättre yttre ger oftast ett bättre inre.

Vi erbjuder ett gym där alla kan utvecklas oavsett mål och tillstånd. Förutom kunnig och serviceinriktad personal med många år i branschen har vi ett stort utbud av fria vikter och maskiner. Hantlar upp till 65 kg och ett 30-tal maskiner från GYMLECO. Ett svenskt företag som är välkänt för sin höga standard inom träningsutrustning. Vi håller toppklass när det gäller träningsmaskiner.

Cyklar, löpband samt crosstrainer finns tillgängliga. Vi erbjuder träningspass med ökad och varierad aktivitet. Vi erbjuder även produkter och kosttillskott på plats med hög kvalité.

Lokalerna vi befinner oss i är nyrenoverade och anpassade för vårt ändamål; att ge behagliga träningsmiljöer för just dig. Här finns möjlighet till både ombyte och dusch. Vi har även försäljning av olika kosttillskott och kläder. Tack vare installation av BEWATOR-taggsystem kan vi också erbjuda er öppettider helt unikt i Tomelilla.

Vi erbjuder gratis provträning för nya medlemmar. Detta för att ge er chansen att uppleva oss. Givetvis svarar vi på vanliga frågor gällande träning och kost helt kostnadsfritt.

Förutom ”vanlig” gymträning har vi aktiviteter. Dessa kan du läsa om under nyheter.

Exklusiva erbjudande

Vi erbjuder olika exklusiva aktiviteter och eventer vid olika tillfällen.

Din Fristad

Kontakta oss för tips, anmälan, pass, medlemskap eller friskvård. Vi hjälper dig.

Flexibel betalning

Vid medlemskap kan du välja autogiro eller att betala hela summan kontant.

Vi erbjuder olika typer av medlemskap.

medlemsavgift

Medlemsavgift tillkommer alltid med en engångskostnad på 100:- (gäller ej 10-kort), denna täcker tekniskt ditt lån av bricka.

Vi tar även emot friskvårdscheckar/kuponger och friskvårdsbidrag för kommunanställda.

Personlig

Coaching

Oavsett vilka personliga mål du vill uppnå så är vår målsättning är att förbättra din fysik och hälsa.

Med kostrådgivning, träningsupplägg, personlig träning eller tävlingssatsning inom bodybuilding / physiqe / fitness så hjälper vi dig att få bästa möjliga information och coaching. Tillsammans jobbar vi för att förbättra din fysik vare sig du vill gå ner i vikt eller träna upp kroppens muskulatur. Helt ny eller på elitnivå? Ta ditt nästa steg tillsammans med oss.

kostrådgiving

Information kommer.

träningsupplägg

Information kommer.

personlig träning

Information kommer.

tävlingsmål

Information kommer.

Solarium

Som en bonus erbjuder vi även konstgjord sol i vårt Uvasol solarium.

Här ger vi våra kunder en upplevelse som kombinerar sol med högsta komfort, underbart ljud, fräsch doft och ljuvliga microduschar med en attraktiv bränna. Detta är en professionell lösning helt framtagen för att sola snabbt och effektivt.

Vår Prestige innehåller 47 högeffeksrör 100 watt 180 cm. 48 förstärkningsrör 25 watt Softface.
Regler

Registrera att du besökt vår lokal

Vi rekommenderar att alla drar sin bricka för registrering, även om dörren står öppen när du besöker gymmet. Med undantag vid receptionstider. Detta gör att vi enklare kan hålla koll på vår utrustning och märka av när vi har som mest besökare. Delvis är det statistik vi följer men även möjligheten att kunna erbjuda bättre service när det är som flest hos oss.

Uppfylls inte övriga regler kan vid bra dagar utdelas en varning. Vid skador mot utrustning, verktyg och vikter kan vi kräva ersättning.

Missbruk av personlig bricka

Missbruk av din personliga bricka (”tagg”) innebär omedelbar avstängning, straffavgift på 10,000:- och eventuellt polisanmälan. Samma sak gäller vid stöld eller när det uppdagas att annat brott begåtts i lokalen eller på tillhörande mark.